små utsnitt

jeg har ti utstrakte planter og epletrær inni magen, om du bare hadde visst hvor mye presser, strekker, dytter, løfter, flytter, passer på. har hundrevis av støvkorn inni ørene, derfor når ikke buldringen av plantenes hvisken frem. øregangene er ikke tilstrekkelige innenfra, for de er utenpå. derfor er det viktig å slippe inn frisk luft og krølle seg inn i et enormt blomsterskjørt med lyden av: krypende rotter, rottekos i ørene, teslurking, teskjeer som dunker forsiktig mot flater, porselen, kopper, glass og et hardt dunkende hjertet som kjennes i hele kroppen fordi man har svømt og syklet litt for langt. om man er redd og litt for engstelig hjelper det å legge en bok på magen og holde hardt rundt den, la kroppen svinge fra side til side, late som om boken og en selv er et. bøker er trygt

en liten oppsummering: lesing ved et tre, en blomst, skygger, tegning ved en liten elv, nattetegning og et maleri som forhåpentligvis er ferdigstilt, snart. dette var forresten mitt første maleoppdrag, fargene er mye klarere i virkeligheten. 

beklager for små tendenser av at det meste er sidelengs. for tiden leter jeg etter gode kunstskoler. 

6 kommentarer

RaversSpeech

05.05.2014 kl.21:18

for en herlig blogg du har

nyt dagen videre :)

Maren Elisabeth

06.05.2014 kl.17:57

Du er så flink til å male!

LISA

07.05.2014 kl.01:21

Okei, så du er superflink til å male, tegne OG skrive. Da bare legger jeg meg ned her og kreperer av misunnelse, da.

wondersoftea

07.05.2014 kl.19:17

LISA: haha du, det er det ingen grunn for. men tusen takk forresten! det er litt øvelse, mange hjertebank og en indre drivkraft som får en til å skape, tror jeg ihvertfall. som gjør at man blir bedre til det man driver med altså.

zipony

07.05.2014 kl.20:11

wow, drømme seg bort

Weronika Ellen Irena

07.05.2014 kl.20:46

For et herlig maleri. har så sykt lyst til å ligge ute i hagen med blomster i håret og bok i armene etter å ha lest dette.

Akima K. Montgomery

08.05.2014 kl.06:54

Så fint malt og tegnet, du er flink <3 Elsker å tegne, skrive og generelt sett være kreativ selv, det og å lese er jo superkos =D Trivelig innlegg, ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits