glitter

for syv dager siden løp jeg rundt med et saftglass i et hus fylt med mennesker og venner, fylte saftglasset med små glitterflak og ropte høyt høyt at hjertet mitt skinner like mye som dette glitteret jeg har inni kroppen. som om det ikke vil gå i oppfyllelse med mindre alle fikk vite det. de fleste fikk gult glitter i pannen og håret, verden blir så god av glitter. noen ganger ønsker jeg bare å leve i en liten krukke med glitter og skinnende gjenstander i, så det kan skinne sterkt og klart utenpå helt til jeg er klar til å skinne innenfra. 

i kveld feiret vi bursdag og når stjernene lyste klart på himmelen som mange tente lykter løp hedda, malin, victoria og jeg rundt og rundt blant hundrevis av gresstrå med en ballong og en glitterdusj omkring oss. det var magisk og glitrende, ellers danset jeg en såpebobledans og plutselig var det natt og alle sovnet i sin egen seng. 


Én kommentar

zipony

26.04.2014 kl.10:43

åh jeg liker glitter, har lyst til å dekke alt jeg eier av det (neida)(joda). men det høres (og ser ut som) en veldig veldig fin dag, jeg håper du hadde det fint! var noen skikkelig skikkelig fine setnigner der sånn, skal lagre de bak i minnet til triste øyeblikk. // jeg prøver også å kjøpe ting brukt, men det er litt vanskelig når det ikke er sågode muligheter for det her jeg bor.. men skal helt klart bli flinkere på det. og åh tusen takk, ordene dine betyr så så så mye. <3

Akima K. Montgomery

27.04.2014 kl.07:52

Så fint innlegg, høres ut som en glitrende og inspirerende selskapelighet :) Og godt beskrevet også, som Zipony syns jeg det var mange fine ord som er verdt å gjemme på her.

Skriv en ny kommentar

hits