Krokus og en rød kaktus

se så mange vakre planter, kaktuser og et fantastisk citrustre jeg kjøpte helgen som var. de står godt plantet i vinduskarmen så de får nok sollys og kjærlighet. havregrøt kokt med en most banan, noen spiseskjeer bakekakao (tips fra johanne) og litt vann med tørket aprikos og yoghurtnøtter er noe av det beste jeg vet om. frokosttips! havregrøt kokt med mange dryss kanel og eplebiter er også en favoritt, nærmest litt som eplemost.


jeg arvet en supersøt kattepus av min oldemor, det gjorde meg glad. hun som elsket katter så mye. 

Idag vandret jeg midt uti skogen blant alt det grønne og skjønne. prøvde å tråkke unna hvitveis og alt grønt men de var for mange, jeg ga etter og sank ned i jorden med dem. tråkket lett fra ben til ben og tenkte at jeg ikke gjorde noe som helst skade for jeg er en av dem nå. I ett med jorden. Om det ikke øsregner når påsken starter og dagslyset er på plass, så tar jeg med meg det halvferdige maleriet og maler det ferdig midt uti skogen med fuglekvitter og trærne som humrer ved min side. med ullsokker, mummitermos fylt med frukt-te og syltetøy på glass kan jeg sitte fra tidlig morgen til sent på kveld. jeg tror denne påsken blir bedre enn de fleste andre. 
for tiden vanner jeg planter, sykler i regnvær med en knallgul sydvest på hodet, går med en rød jakke med blomster på arvet av oldemor birgitte, lager hjemmelaget musli, melkefri is, rødbetburgere, fotograferer smålig, skriver lite, danser blant blomstene og klemmer trær. nyt den fuktige våren så lenge den er tilstede.

4 kommentarer

Oda Helene Hjørnevik

10.04.2014 kl.19:08

Så utrolig fin blogg du har, med fine bilder! Jeg hadde blitt veldig glad hvis du hadde tatt turen innom min blogg også ! :D

zipony

11.04.2014 kl.21:43

åh tipper vinduskarmen din ble skikkelig skikkelig mye finere nå heh. jeg ønsker meg sydvest! med dette innlegget fikk jeg inspirasjon til min egen påskeferie, og gleder meg allerede til frokost i morgen // glad du likte det!! og åh, ja - går mye penger til te og maling.

Jane H. Johansen

18.04.2014 kl.01:56

Herlig :D Planter er vakre. Vakrere enn diamant. Og avokado til spiring! <3

Regnboge

24.04.2014 kl.14:09

"prøvde å tråkke unna hvitveis og alt grønt men de var for mange, jeg ga etter og sank ned i jorden med dem. tråkket lett fra ben til ben og tenkte at jeg ikke gjorde noe som helst skade for jeg er en av dem nå. I ett med jorden." <3

So vakre kaktusar, likar korleis sollyset får det til å sjå ut som om dei har ein indre glød.

Vonar påska gav deg fine stunder og moglegheiter til å nyte den!

Maria

30.04.2014 kl.21:17

nydelige bilete! LIkte særs godt kaktusane:)

Skriv en ny kommentar

hits