syvende april

jeg er bare: syk, ynkelig, menneske

også var det april og jeg tenkte at jeg ikke har vært dårlig på en måned (utenom to små dager) og hurra det er mer friskhet enn det jeg kunne forvente! itillegg har jeg mer ro rundt hjertet enn på lenge, helt til jeg faller dypt igjen.

plutselig var jeg skutt av små kanoner, jeg falt og gråt og alle stirret, jeg falt dypere og lillesøster måtte dra meg opp fra badegulvet fordi alt var vondt, svimmel, tanker, ingen stemme. satt i en sofa, tok hendene mine rundt en lilla pute, jeg glapp, ingen muskelstyrke, bevegelse eller stemme igjen. hundre spørsmål, grums, rusk og øyne som såvidt kan skimte silhuetter. grønnsakslasagne på en grå tallerken, pirket med en gaffel, dyttet med harde tak i lillesøsters skulder, et lite rop om hjelp, tar tyve skritt, hun tar raske skritt etter meg, faller igjen, pappa tar meg med hjem, tusen tårer nedover kinn og gulv. så sov jeg hele dagen, frem til kveld, jeg mestret å dusje, sov ti timer til og det gjorde ikke fullt så vondt dagen etter. 

(jeg er egentlig ganske glad og ikke så bitter som det jeg høres ut som jeg lover!! kroppen er bare litt kaputt når den er syk. god mandag)


har mistet minnekortet med de fleste bilder jeg har tatt i de siste, her er noen bilder fra spania istedenfor.


og her er litt akrylmaling fra min instagram. 

2 kommentarer

Weronika Ellen Irena

07.04.2014 kl.18:57

åh, for vondt av å lese av at du har det ille. god bedring<3

zipony

07.04.2014 kl.21:00

åååh uff, masse god bedring!<3 og åh fine spaniabilder. og maling.

Regnboge

07.04.2014 kl.22:01

Når eg ein gong får smarttelefon, so skal eg følgje deg på Instagram.

Eg sender deg gode tankar og vonar kroppen din blir frisk og glad igjen slik at den kan ta skikkeleg vare på deg.

Skriv en ny kommentar

hits