Flower fairies of the summer

 det eneste stedet hodet mitt klarer å befinne seg er på en lys mintgrønn hodepute for å la den presse opp mot pannen. klarer ikke å formidle ord, de sier at jeg ikke har klart å si eller respondere noe i en uke. jeg nikker, legger meg tidlig og sent om hverandre, står opp tidlig uansett. som en mekanisk vekkerklokke som alltid dunker i bakhodet.

 om det er stabilt, rolig, i noen få dager, kanskje litt over en uke eller to, ikke sammenhengende men det er stor forbedring, mye lettelse, ingenting som tynger en ned konstant, hvert minste sekund. det rusker i sivet, små vibrerende bølgeskulv, alltid i nærheten, tror jeg forstår virkeligheten selv om jeg såvidt kan skimte den igjennom et tykt lag med tåke. nå klarer jeg derimot såvidt å komme meg opp på skolen, vil stoppe hvert halve minutt når jeg sykler nedover bakkene for å rekke bussen (dette er veldig unormalt for meg siden jeg liker meg relativt godt der). overrekker blomster og te i bursdagspresang, klarer såvidt å bevege hånden, må smile, krymper meg sammen, vil sove, gir en lang klem.

tar meg selv i å tenke "jeg tror folk liker deg, jeg tror du er verdsatt, håper det, fint du er tilstede" jeg tror det blir bedre, håper. om jeg skulle skrevet en bok skulle jeg skrevet om hvordan det er å være delt i to, hvordan det er å være skrudd og boltret fast i en murvegg men samtidig prøve å lirke seg ut med skarpe tråder for å nå livet i en hel bit. samt med noen fine øyeblikk innimellom som roer de store bølgene ned, hvert minste stormkast. 

denne boken dukket opp i postkassen min for en kort tid tilbake av flotteste Ragnhild! evig takknemlig, det gjorde meg riktig så glad. får fryktelig lyst til å sy lignende klær som dette, med de vakreste folder som jeg konstant kan danse rundt med:


denne lørdagen har bestått av rottekos, sjokolade, fire tekopper, teaterbesøk med fine venner og en liten tur på en billig kinarestaurant. det var veldig koselig.8 kommentarer

zipony

16.03.2014 kl.12:51

åååååå det er som du har tatt tankene i hodet mitt som jeg ikke klarer å formidle gjennom setninger og omgjort dem til ord. helt fantastisk. og fikk lyst på den boka!! høres ut som vi begge hadde en fin lørdag da.

LISA

16.03.2014 kl.15:59

Dette er det fineste jeg har lest på lenge. Du er så flink til å skrive!!

mathilde

16.03.2014 kl.17:39

du skriv så spesielt og så fint og eg elskar kvart einaste innlegg og det fine lille innblikket det gir

wondersoftea

16.03.2014 kl.19:13

zipony: åh dette varmer hjertet mitt, hvor hyggelig, på en rar og fin måte! det føles alltid så godt å kunne sette ord på ting.
den er helt fantastisk, har med den nærmest overalt, bitteliten fylt med vakre dikt og tegninger.
ja en meget god lørdag. hihi

wondersoftea

16.03.2014 kl.19:14

LISA: Tusen tusen takk!! det varmer veldig

wondersoftea

16.03.2014 kl.19:14

mathilde: ååh wii, det gleder meg stort!!

Weronika Ellen Irena

22.03.2014 kl.13:41

Jeg vil gjerne lese boka di om den kommer ut. For du skriver veldig veldig bra.

og den boka med bildene har jeg også. eller lignene hvertfall. kjempefin

Jane H. Johansen

22.03.2014 kl.18:10

<3

Åh, den følelsen av å være delt i to. Veldig fint beskrevet.

Og den boka der var bare fullstendig nydelig.

Regnboge

06.04.2014 kl.17:10

(Innsåg at eg ikkje hadde kommentert på dette blogginnlegget, men då eg las blogginnlegget for fyrste gong var det absolutt meininga å uttrykkje kor glad eg vart for å sjå at boka fall i smak. Og eg sende deg òg gode tankar, og trua og vissheita om at orda dine er her og vil kome sterkare og i større tal etter kvart)

Skriv en ny kommentar

hits