Kjærleik i store mengder

Hodet er en støvsky for tiden, forkjølelsen har tatt over og man drar på skolen tidlig på morgenen, kommer hjem sent på ettermiddag og sover til neste dag, her er noen få avsnitt av hendelser som lyser alt opp som en kraftig solstorm eller når solen lyser i en kraftig oransje farge som får hver minste blomst til å synge og le om hverandre

Å ligge på gresset, en pusekatt hopper i armene på en og det marineblå skjørtet flyr med vinden, å spise tidlig frokost hos bestemor med ripsgele, jordbærsyltetøy og saft, hopper høyere enn noengang før for man skal fange så mange epler fra trærne som overhodet mulig.

Å ta et skritt, frem og tilbake, frem og tilbake, før man endelig får mannet seg opp til ting man absolutt ikke tørr, kjærlighet er antakeligvis det skumleste i hele verden. Vil ikke være en eneste forstyrrelse, man vil ikke annet enn å sitte under trebordet i tegnesalen og bare titte, studere, holde en i hånden og le til solen går ned.

Øynene våre møtes i et eneste blikkfang, jeg flyter med strømmen og det er det mest eventyrlige jeg noensinne har sett. Det er et blikkfang fylt med fredens harmoni, jeg ser et smil som får hjertet mitt til å hoppe, kinnene mine blir røde og stemmen blir så forsiktig, som en halvsprukken krukke som ikke kan la stemmen øke en eneste frekvens. Og det eneste man ønsker er å stå der for alltid, aldri la livet gå videre for man vil bare la disse øyeblikkene leve videre.  Hedda og jeg har drukket te en tirsdags ettermiddag før vi syklet opp og ned mange elleville bakker før vi kom fram til både alpakkaer og geiter. Halsene deres var så lange og det så ut som om de etterlignet slanger som svingte alle veier, Hedda ville ikke søle til føttene sine så jeg løp etter dem for oss begge. Man bør alltid skimte etter lysrefleksjoner, enten man ligger på gresset og titter på sola med halvlukkede øyne og det ligner på et fyrverkeri på nattestid. Det ligner på bølger, sirkler og striper i forskjellige farger og nyanser, hvis man fokuserer ekstra lenge kan man kanskje skimte en liten sjiraff som løper forbi eller en liten flodehest som hopper ut av lyset innen et sekund eller to har gått, og hvis man studerer enkelte sider av de vakre sirklene kan man bare se skjell av blått og lilla, man bør alltid utforske lys enten det er fra vannoverflaten, bobler i vannet, på gresset eller mot sola, en lampe eller et telys.

4 kommentarer

Maria

25.08.2013 kl.00:27

Så fine bilete!

zipony//elina

25.08.2013 kl.10:09

så nydelig skrevet. og bildene var så enkle og .. perfekte.

lena sæthre

25.08.2013 kl.18:28

åååh <3<3<3

Weronika Ellen Irena

27.08.2013 kl.22:20

dette lyste opp en litt trøtt weronika. håper romatikken stiger og at ting klaffer.

Skriv en ny kommentar

hits