Verden er vakker

Jeg vet ikke om et mer fortryllende sted, hvor hen sommerfugler i oransje, mintgrønne og svarte enestående kontraster med innslag av sennepsgult flyr omkring nesene våre. Spesielt når en tar bena fatt og løper på en blomstereng, hver eneste gang man når en bakketopp er det som et stort gangoverfelt for de søte små og man må være fryktelig varsom. Særdeles varsom og dukke hodet for det er ikke bare en selv man kan tenke på. Like varsom som en vase av bittesmå krystaller som ikke et par fingertupper kan berøre på. Skyene ser buldrende ut, som hvite sukkerspinn i alle mulige former som roper til himmelen at de vil fly fortere og litt fortere enn det igjen, et evigvarende kapløp blant våre himmelfenomener som endres så altfor raskt. 

Noe av det jeg liker best med å holde kameraet mellom hendene og knipse bilder er hvor forskjellige utsnittene av virkeligheten kan bli, at du kan få med små eller store deler og studere dem. Som når jeg løper rundt i hagen, blant drivhuset og bringebærbuskene, mellom hønsehuset og alle gresstråene ser jeg hvor flott alt hører sammen. Plukker bringebær ved soloppgang og jeg funderer på om bringebærene føler seg bra når de blir rørt inn i hverandre til syltetøy, saft og gele. Eller om de snakker smått så smått om hva de ønsker å bli, men det de liker aller best er å vokse seg store og bli spist før de råtner igjen, jeg tror ingen av dem vil råtne.PS. hvis du har en like stor kjærlighet for avokado som meg bør du besøke denne linken, jeg laget avokado-sjokolade-mousse og det er noe av det beste jeg noensinne har smakt. 

9 kommentarer

Maude Espedal

02.08.2013 kl.12:19

fin blogg, stå på!

hyggelig med kommentar tilbake :)

Maren Elisabeth

02.08.2013 kl.21:06

Jeg har aldri smakt avokado! Har skikkelig lyst til å prøve det, siden alle skryter sånn av hvor godt det er. Tror jeg skal kjøpe meg en avokado en dag snart.

mathilde

02.08.2013 kl.22:41

åhhhhh, du er best

wondersoftea

02.08.2013 kl.23:08

Maren Elisabeth: Jeg synes det var kjempe rart i starten men så ble det helt himmelsk, lykke til! hihi

Regnboge

06.08.2013 kl.18:48

Det om bringebæra, " jeg tror ingen av dem vil råtne", trur eg må vere ein av dei søtaste og mest kreative bileta som kan nyttast som metafor på somme menneske (eg veit ikkje om du tenkte det sånn, men det var det fyrste som slo meg - at det kunne tolkast som at bringebæra var menneske, og at det var av den typen menneske som vil leve eit heftig og innhaldsrikt liv og dø unge, heller enn å ta det med ro og dø av alderdom).

Ein slik augestikkar har eg ikkje sett før, so vakker den var!

Og du, brevet ditt kom i posten for litt sidan, og det var so fullt av trylleri og fineri at eg ikkje trudde det var mogleg.

Weronika Ellen Irena

07.08.2013 kl.23:18

Jeg elsker å ha deg på instagram. Får opp smilehullene hver gang du legger ut de fine bildene dine eller tekstene dine.

wondersoftea

13.08.2013 kl.20:32

Weronika Ellen Irena: Åååå <3 tusen takk!!

wondersoftea

13.08.2013 kl.20:34

Regnboge: Tenkte egentlig mer på hvordan det må være å være et bringebær og bli rørt inn i andre sjeler og vesener på¨veien til å bli syltetøy og saft! tihi men det var en svært fantastisk tanke! takk du vakre <3
veldig glad for at du likte det. håper du har hatt en uforglemmelig sommer!

LISA

14.08.2013 kl.23:09

Jeg er egentlig ikke så stor fan av bilder av naturen, men shitshit disse bildene var fine! flink

Skriv en ny kommentar

hits