Sommer: 2012

Tiden har gått så alt for fort, men heldigvis har det vært et veldig fint år. Det å endelig kunne finne seg til rette her i verden og drikke minst fire kopper te om dagen gjør alt det gode litt mer eventyrlig. Endelig har man kommet inn på kunstskole og vi maler, tegner og bruker ulike materialer ti timer i uka om ikke mer. Jeg fant egentlig ikke ut før året var omme at jeg ikke kunne endt opp et bedre sted, og det å bare komme til en ny skole midt i byen kan gjøre så store undre, det er en godt ting. For kombinasjonen med å bo midt på landet med tretti høner i den store hagen, minigrisen som trasker rundt og skogsvandring kunne ikke blitt bedre når man går på skole med gode venner midt i byen der man har tilgang til et enormt bibliotek, asia-mat fylt med grønnsaker og store parker.

Her er en oppsummering av for det meste bilder og litt stikkord:

Berlintur med chai-latte, Karen, Thea og hennes mor. Det var fint, lattermildt, mye vandring og en del kjøping av The Beatles t-skjorter, lp-plater og kopper

Jeg brukte også de siste restene av hårfarge og lekte med det rundt i håret og blandet sammen som på et morsomt maleriDette var engelen Blomst som forsvant tidlig i år og min nye favorittbukse.

Mobil dekorert fra ende til en annen med en stjernemann på og ovenfor står det testøvSolfylte dager på gresset med Hitchhiker's guide to the galaxy, bær, vandring i skogen og titiing på bier 

To uker i Bergen:


Diskuterte pris på en globus med en bruktforhandel-selger, vi ble langt ifra enige men den var så skrekkelig fin og jeg fikk den med hjem på toget!

Hvite Luna Månesko flyttet inn i vårt hjem <3Avokado, Molly og skog ble tiden fylt med som høsten nærmet seg


Min elskverdige snekkerbukse hadde kommet til verden, funnet i selveste Oslo! og jeg arvet halve klesskapet til Johanne som hun gledelig ville gi bort så det ble mange strømper, gensere og jordfargede klær.

Fiine Thea!
Skjerftid, gratis gløgg og pepperkaker og her så vi ut som glitrende havfruer

(Beklager bruken av overdrevent mange selvportretter, men hårdokumentering er en fin ting)

3 kommentarer

svartfoto foto & Hverdag

25.07.2013 kl.20:33

fine Bilder

emily

25.07.2013 kl.21:26

så fine bilder! spesielt det med globusen!

Ida Marie

26.07.2013 kl.13:50

Æææ eg blir så glad av å sjå på deg!! :D haha, du er så søt og fargerik og har kult hår heile tida :)

Skriv en ny kommentar

hits