Bilderammer

Kanskje det man trenger aller mest er å kunne trekke ut de viktigste trådene, de trådene som ofte ligger så sårt, de som ligger langt unna fingertuppene som ikke strekker til. Det er kanskje nettopp det man trenger fra solen står opp og går ned igjen, når vinden rusker i håret og det eneste du kjenner er at hjertet dunker. Det er disse trådene som er de viktigste som litt for ofte virker helt forsvunnet, gjemt under den hemmelige skoesken under sengen din. Men så lærer man teknikken for og dra dem fram raskere enn de storslåtte bølgene slår mot strandkanten.  

Leter og samler sammen alle små krukker og flotte flasker jeg finner. Til å fylle med blomster og planter, til å oppbevare musli, gode minner, små knapper og skjell, de er også fine til å drikke te og saft av. Min vårforelskelse går til krukker, planter og gamle bilderammer. 

a

Av og til er noe av det beste man kan gjøre å bare flytte på enkelte ting for å få noe nytt, mer pusterom og for å få det litt mer åpent. Som å bytte ut noen av plaggene på klesstativet fra klesskapet og fargesortere det:

Det fineste jeg vet om, og ideer som dunker i hodet om en vakker kafe' som er formet som en tekanne fylt med økologisk mat, te og mange farger.

Jeg håper april måned er god mot dere. 

4 kommentarer

Regnboge

14.04.2013 kl.14:06

Du tek so vakre bilete, og skriv so finurleg og fint. Og kjolane dine gjorde meg superglad.

wondersoftea

14.04.2013 kl.19:57

Regnboge: Å jeg har så lyst til å gi deg en klem. Du er flott <3

Weronika Ellen Irena

15.04.2013 kl.19:34

Åh, kjempefine vårbilder!

fiskebolle

16.04.2013 kl.17:56

å, de første par bildene ga meg skikkelig vårstemning. og nå fikk jeg så lyst på te at jeg må gå og lage meg litt, hehe

Skriv en ny kommentar

hits