Små hverdagsgleder

Nå gleder jeg meg så mye til gresset stikker frem, jeg skal stå opp ekstra tidlig hver eneste morgening for å stupe kråke i gresset, synge med fuglene og danse med biene og sommerfuglene som flyr forbi nesetippen min. Svirrer rundt og rundt min egen kropp, skraper knærne mot bakken og får mose og jord på fjes, mage og knær. Dette blir helt fantastisk, jeg gleder meg så mye. Hallo hallo roper jeg samtidig som jeg klemmer alt jeg ser på min vei som trær og jeg kysser blomster, bringebærbuksene som ikke har begynt å spire ennåog bakken som dyrker så mangt. Vi er med å dyrke, alle sammen. Dyrker tanker, føleleser, blomster og glede i hjertet.

Molly er den nydeligste grisen på denne jord, det er cirka to meter med gress ved lekestua vår og hun nekter å flytte seg. Går frem og tilbake, frem og tilbake, ruller i gresset med sola og når hun er inne står hun forran ovnen. Ellers så står hun ved bordet der sola skinner inn mellom vinduene. Glade sommergrisen vår.

For tre dager siden reddet mamma og jeg en nydelig sommerfugl fra en vanndam. Den krøp fram og tilbake på armen min i tyve minutter før jeg slapp den på verandaen! Sommerfugler, øyenstikkere, marihøner og bier er ufattelig nydelige. 

7 kommentarer

Sol Magdalena

04.04.2013 kl.18:22

Åå, jeg gleder meg sånn til sommeren! Og veldig mye til sommerfugler og øyenstikkere, hihi. Men bier er jeg kjemperedde for, huff. Å, den grisen er så søt! Du er så innmari heldig! <3

/ Tusen takk, hihi! Jo, helt sant, er fast bestemt på å lese ferdig Harry Potter bøkene, og når jeg er ferdig med dem, har jeg en lang liste over bøker jeg skal lese!

Maria.

04.04.2013 kl.20:22

For en fin gris! Ohhh, kjempesøt.

Regnboge

04.04.2013 kl.21:54

Insekt og andre smøåkryp er so vakre alle saman (nesten). Eigentleg alt. Alt er vakkert, og du er so flink som ser so mykje av det.

<3 til deg.

renate

05.04.2013 kl.10:06

Griser er søte, særlig som unger! Og det samme er sommerfugler, øyenstikkere og marihøner! Bier er jeg helt nøytral til egentlig.

Weronika Ellen Irena

06.04.2013 kl.16:17

Supersøt gris! Og må få kjøpt meg slike fine silikonformer.

amerigo

08.04.2013 kl.20:16

ååå, har det kommet sommerfugler? her om dagen så jeg en bie, da ble jeg glad. kan ikke sommeren bare komme med en gang???

wondersoftea

09.04.2013 kl.06:14

amerigo: Jaa, jeg har bare sett en men snart kommer det nok flere. Ååå den nærmer seg med stormskritt

Skriv en ny kommentar

hits