Hår totusenogtolv

Vel etter to år med pause fra all hårfarging og harspray og slikt fant jeg fram interessen i 2012. Det var ikke lite forskjellige frisyrer, for det et jo trossalt farger det er snakk om. Håret mitt var litt som dette:

Her fant jeg fram gammel rosa hårfarge som falt ut etter noen få ukerSommer og sol, mye blanding av hårfarger, slottsfjell, lange turer i solen, Bergen, besøk hos Cameline, teltturer og slike festligheter.

Helt frem til dette punktet bodde jeg i kjoler og skjørt, vil jeg nå tro. Jeg fikk en del gamle klær av Johanne som var ekstremt komfortable og store. Jeg fikk tak i en snekkerbukse også, jeg elsker den.

Sykkeltur og alltid hårfarge på fingrene, alltid

Etterhvert slutter jeg gradvis med sminke i høst, vel nå bruker jeg det kanskje en gang i måneden for så å ta det vekk fem minutter etterpå fordi det ser rotete ut i fjeset mitt. Jeg likte håret mitt veldig godt i denne perioden der det sto til alle kanter. 

Åå hvite Luna Månesko på skulder, hodet og hårJeg tror jeg syntes dette var fint, eller lignende. mesteparten av håret foran var knyttet fast bomulldreads, mens bak var det nesten bare dreads som var fiklet sammen


Rett før jul fikk jeg tak i Henna hårfarge og det ble nokså oransje, jeg klippet vekk 2/3 av håret for jeg orket ikke at halvparten var rotete dreads og bare floket jeg aldri klarte å børste igjennom. Jeg gleder meg til det har vokst litt ut igjen.

Nå er det vel noe sånt, kanskje litt lysere. Forhåpentligvis klarer jeg å la vær å farge håret på en god stund til, for nå har jeg ikke gjort det på hele 3 måneder. 

Jeg lover dere, dette er det mest rotete og lengste innlegget som forhåpentligvis vil eksistere her inne. håper håper, jeg tror håret reflekterer min ubesluttsomhet veldig godt

12 kommentarer

lena sæthre

03.03.2013 kl.21:21

Eeee, så søt og fin!

Elena

03.03.2013 kl.21:34

Ååå så fint. Vil òg farge håret i sånne fine fargar, men får aldri tak i vegansk hårbleiking.

Maren Elisabeth

03.03.2013 kl.22:32

Så mange fine farger du har hatt på håret! Og du kledde alt sammen. Pluss, du er kjempesøt uten sminke! Du er heldig som kan gå uten, jeg ser ut som en tolv år gammel gutt som er hekta på heroin uten sminke.

lykkeli.

04.03.2013 kl.01:52

jrfgkgkjfkfg Så søt du er! Hvorfor har ikke jeg stalket gjennom bloggen din før? Du kledde alt du viser fram her, og alt ser så morsomt og spenstid og gjennomarbeidet ut! Alle de fine sjatteringene i det lilla håret ditt! Og rotehodet med masse dreads i forskjellige farger og mmm jeg elsker det!

k.

04.03.2013 kl.13:43

så mye søtt, herregud! nå fikk jeg lyst til å farge håret mitt, asj.

anhnguyen

04.03.2013 kl.18:23

Hårhårhåår. Åh du har hatt så mye ffint!

what the water gave me ▲

04.03.2013 kl.20:58

SÅ FIN!!

k.

05.03.2013 kl.20:52

// hva er du ikke enig i? (setter på et smilefjes da jeg er genuint interessert i din pov og ikke bare forbløffet og indignert over at du ikke slavisk nikker til alt morrisey sier, haha >>>) :D

wondersoftea

05.03.2013 kl.21:00

k.: vel alt og ingenting! først og fremst det at man på mange måter kan dø alene, men det er også mange som ser døden som en fin ting. Og ikke bare nødvendigvis det fordi man kan få slippe livet, men fordi sjelen kan vandre til et helt nytt punkt og døden trenger nødvendigvis ikke å være noe trist men man kan alltids få en fin avslutning på et fantastisk liv, selv om man kanskje ikke alltid ser det selv. og vel, det kan alltids være mange mennesker i hjertet ditt som blir med deg videre på en måte. (mange kaller meg overdrevent fantasifull men jeg tror det bare finnes hundrevis av muligheter, hvis du forstår) haha, dette ble særdeles rotete. håper du skjønte noe av betydningen

wondersoftea

05.03.2013 kl.21:02

lykkeli.: ÅÅÅ tusen takk<3 det varmer hjertet hihi, du er veldig fin! forresten, jeg kan ikke kommentere på bloggen din. jeg kommer bare på startsiden igjen, kanskje det er noe med pcen min. hmm

amerigo

05.03.2013 kl.22:34

å, er ikke du søt. det var fint alt sammen.

(og forresten så lurer jeg på om jeg ikke ser meg selv i slottsfjellbildet ditt! kult)

Weronika Ellen Irena

09.03.2013 kl.13:05

Herregud, du må være det søteste trollet jeg har sett på lenge. Elsker hvor fri du ser ut i klærene dine. Og du kledde alle fargene, synes jeg.

Skriv en ny kommentar

hits