Hverdagsmagi

Jeg har hatt en liten vårfølelse i magen i løpet av den siste tiden med solen som så smått slipper til i ny og ned. Det er tre dager til bursdagen min og det er så mye flott som skjer, jeg tror jeg må få skrevet en vårliste snart med kruseduller og flotte farger.

Idag har jeg spist en nydelig frokost/lunsj som dette:

Hjemmelaget fullkornsknekkebrød, bananbomber og grapefruktjus! Jeg har begynt og klare å fikle sammen oppskrifter utifra saker vi har i kjøkkenskapene, gjemt og litt mindre gjemt så det kommer nok noen oppskrifter snart så snart.Forresten, lytt til Thomas Dybdahl sine alt for vakre sangtekster, det vil gjøre dagen din litt finere enn det den allerede er.

Noe jeg har tenkt mye på de siste månedene, og som jeg forsåvidt har funnet fullt og helt ut av med bittesmå museskritt, som når man går over mose og tenker: padder flytt dere, jeg vil ikke gjøre dere vondt. Det er at det å være glad er noe av det viktigste, og det å bare være er noe man burde være fornøyd med. For trærne, de flyvende løvbladene, pandaene, kattene og alle dyrene er fornøyd med å bare være. Det kan vi også, hvis vi husker på det og ikke blir stresset hit og dit som i en pesende storm. Man kan være fornøyd, avslappet og ha det bra innenfor husets fire vegger, med seg selv eller en god venn, det er ikke slik at man må gjøre noe stort konstant for å ha det bra.

For det å eksistere og være fornøyd med sin egen eksistens er viktig for å trives i eget og andres selskap er uendelig viktig, selv om det er litt for lett å glemme av og til.

Denne lørdagen har vært fylt med mange gleder tiltross for to lår som var fylt med blemmer, igår kveld sto jeg en halvtimes tid i dusjen for å dempe smerten av all den brennende teen som hadde fordampet og trengt inn i huden min. Tekopper kan være farlige de også.

7 kommentarer

k.

23.02.2013 kl.23:49

så mye god mat, og for et flott kjolestoff!

Bobbydyret

24.02.2013 kl.01:07

Ah, det er så fint å se at du blomstrer mer og mer for hver dag som går hihi. Fine ord og fineste du!

Sol Magdalena

24.02.2013 kl.09:48

Herregud, hårfargen din er fantastisk nydelig!

/ Huff, ja, det suger med betennelser. Jeg har hatt en liknende betennelse sak i nesa før, men det gikk bort etterhvert. Men den jeg har nå var det skikkelig ille, så pappa tok ut piercingen for meg :( Så nå må jeg gå rundt med en diger kvise på nesa, haha. Men tar den sikkert på nytt igjen en gang!

Ja, nesepiercinger og tett nese er helt håpløst!

Weronika Ellen Irena

24.02.2013 kl.10:50

Jeg tror hele tiden at våren er her, men så går jeg ut og kjenner kulden. Derfor forholder jeg meg inne idag og lever naivt om at våren er her.

FAY

24.02.2013 kl.13:03

mmmmmnjam fint :)

what the water gave me ▲

24.02.2013 kl.15:46

SÅ INNMARI FIIN

ingeborg

24.02.2013 kl.21:00

dette gav meg vårstemning å. <3

Skriv en ny kommentar

hits