Feierier

Det står en tekanne på gulvet, hvor mange kopper rekker man før man sovner på en søndagskveld.  I løpet av ferien har jeg hatt bakekveld med Hannah og Thea,  tilbrakt mange dager med Cameline, vært i Sverige, drukket hjemmelaget jus og smoothie, vært på kafe', ludospill, aking i snøen og forkjølelsen har vært på topp. Jeg fikk også et veldig fint kort i posten

Postkort fra London! (tusen takk Thea)


Det var også ukulelespilling til langt på natt, en rekke Disney filmer og Ringenes Herre. Dette er noe man aldri kan få nok av.En flagrende kjole i vinduskarmen samtidig som vi danset med sola og appelsinkake som smakte fyldig og perfekt. For øyeblikket er jeg veldig fascinert av fargen grønn, noe som resulterer i at lappeteppet mitt blir grønnere og grønnere. 

Hodet flyter som en manet og drømmer alt for mye, det er ubesluttsomheten som bare vandrer og fortsetter videre til det ikke er mer å ta av, for jeg tenker ikke, men kjenner etter, i hjertets skjule hulrom eller bak en lyktestolpe. Evig skattejakt og så mange sekunder fylt med latter, til og med når hodet smerter. Når jeg kjenner meg nummen i fingertuppene og munnen får ikke ordene ut ut ut av hjertet, men alt er borte. Ordene synker som sand nedover fingrene mine og forsvinner i en liten krukke langt inni hjerte. Men det er litt trygt og fint allikevel, for jeg kan jo ikke gjøre annet enn å gjøre det beste ut av det.

4 kommentarer

k.

24.02.2013 kl.22:00

åh, det høres ut som en fin ferie!

what the water gave me ▲

24.02.2013 kl.22:31

så fantastisk fint

Maren Elisabeth

25.02.2013 kl.21:40

/ Å, jeg glemte The Hobbit! Jeg likte den kjempegodt jeg også. The Hunger Games var også bra. Mye bedre enn jeg trodde i hvert fall (jeg har ikke lest bøkene).

Weronika Ellen Irena

27.02.2013 kl.09:23

Jeg har lyst til å ha ferie å se på Disneyfilmer til langt på natt.

Skriv en ny kommentar

hits