Vinterferie

Vinterferien har endelig kommet, jeg har lånt haugevis med bøker, lest ferdig en og gleder meg alt for mye til å handle på Mammutsalget. Mor har laget hjemmelaget kakao idag, og jeg søler på ullsokkene mine og nedover genseren, det er noe av det beste jeg vet om.I ferien skal jeg skøyte med Cameline, dra på kafe' forhåpentligvis, Sverigetur, brettspill og diverse annet gøy.

Noe av det merkeligste med det å være syk er at jeg ikke hopper opp på morgeningen med sommerfugler i magen, enten fordi det er skole og jeg får møtt mange herlige mennesker, men nå som det er ferie kan jeg jo gjøre alt. Selv om det ikke går for kroppen vil bare hvile. Jeg har også prøvd å lære Hobbiten på ukulele, det høres nokså likt ut når jeg hører etter på youtube og har ørepropper på høyere enn det jeg spiller selv. (Fra Rent Spill) En fryktelig fin bok fylt med vakre beskrivelser.Tar fram diverse sysaker på en lørdag og begynner å klippe og sy i et mummi-laken. Snart blir det en fortryllende mummikjole, men det er et alt for stramt stoff og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få til en glidelås ennå. Jeg tror jeg trenger litt hjelp, selv om jeg har kommet et godt stykke på den øverste delen av kjolen.

Senere idag skal jeg kanskje lage en appelsinkake, men forkjølelsen har kommet for å bli. Håper dere har friske kropper, gode tanker og får en nydelig ferie og fine dager uansett.

6 kommentarer

Caroline

17.02.2013 kl.15:22

Åååå, så fint. God ferie!

Olivia

17.02.2013 kl.17:23

Kos deg masse i ferien! :)

Maren Elisabeth

17.02.2013 kl.18:42

Sofies verden ♥! Appelsinkake høres kjempegodt ut. Appelsin er den beste frukten kanskje.

Regnboge

17.02.2013 kl.19:38

Åh, vi får vel sjå kjolen når den er ferdig? Det høyrest ut som om du vil få verdas beste vinterferie, sjølv om du berre skulle fått tid til halvparten av det som er planlagt her. Her på høgskulen får vi ikkje vinterferie, men skal nyte dagane likevel!

(gebus = bursdag)

Appelsinpiken

17.02.2013 kl.20:19

mmm, appelsin<3

Kan du sende meg link til den sangen du prøver å lære deg?

Liker at du leser rumpeldunk gjennom tidene, hihi.

Du er så gladmenneske og det smitter!

what the water gave me ▲

18.02.2013 kl.20:52

håper du får en fantastisk fin vinterferie, du vakre!! og hjertelig god bedring<3<3<3

Skriv en ny kommentar

hits