Februar

Hjertelig velkommen kjære februar, jeg tror dette blir en veldig fin måned!I januar fikk jeg lest:

Evig søndag - Linnea Myhre

Billedhuggerens datter - Tove Jansson

Hobbiten - JRR Tolkien

Vel, jeg ennå ikke helt ferdig med Just Kids skrevet av nydelige Patti Smith. Men bøkene kommer nok med storm fremover, håper jeg.

Noen store begivenheter fra januar var vel først og fremst det at jeg fikk bestilt Slottsfjell og Øyafestivalpass. Gleder meg vilt. I etterjulsgave av Cameline fikk jeg en Hufsakopp, hjemmestrikkede oransje pulsvanter og en mummirefleks som hun fant på bakken i Drammen (lenge leve gjenbruk) Det ble litt skøyting i januar med fine venner, filmkvelder og mye kokkelering. Ny forkjærlighet for sitronte, middag på kjøkkenbenken, brevskriving midt på natten og mummitrollet ble spilt av på vhs-spilleren. Hei og hopp jeg må drikke 16 kopper te en dag, før min alder endrer seg helt plutselig.

5 kommentarer

anhnguyen

03.02.2013 kl.21:17

åh, så fine bilder. januar hørtes kjempefin ut. hvordan lager du sitronte? hihi

wondersoftea

03.02.2013 kl.22:24

anhnguyen: Jeg koker opp vann, skviser litt fersk sitron opp i en kopp og tar en teskje med honning oppi! det smaker vidunderlig, anbefaler virkelig økologisk sitron, den smaker ikke like surt og bittert! (:

Elena

04.02.2013 kl.02:50

For ein finfin januar, dåå. Åh, må på Øya i år eg og. Sparar opp pengar til festivalsommar <3

Sol Magdalena

04.02.2013 kl.16:34

Å, din januar hørtes fantastisk ut! Du er så utrolig heldig som skal på slottsfjell og øya, og som har vhs spiller slik at du kan se på mummi, men youtube fungerer fint for min del, da, hehe

//Hihi, tusen takk! Jeg elsker din, jeg! Det var sånn jeg hadde lyst på faktisk, men fikke ikke lov til det. Ja ikke sant, og mange er skikkelig ekle også, haha!

Sendte det i dag! Men hun dama på postkontoret stiftet rundt hele fordi hun regnte med at det kom til å gå i oppløsning på veien, så aner ikke hvordan det ser ut når det kommer, hehe <3

what the water gave me ▲

04.02.2013 kl.20:11

åå, så himla fin januar!! håper februar blir enda finere <3

Skriv en ny kommentar

hits