Frodoline Kruspersille

I løpet av sommerferien 2012 skjedde det koselige og morsomme ting på to forskjellige flyplasser, nå ler jeg veldig høyt, det er noen bilder fra sommeren også:

 

På torp flyplass hentet pappa, Karen og jeg kusine Marianne. Bagasjen satt fast og siden jeg trossalt hadde på meg flosshatt og var trollmann den dagen løp jeg opp på bagasjebåndet, krabbet meg fremover og hoppet og dyttet bagasjen med all kraft i armene. Det gikk veldig fint, selvfølgelig hadde jeg på meg kjole, som alltid. så hvor intelligent det så ut, det har jeg heldigvis ingen formening om.  Andre gangen løp jeg også for å redde bagasjen som sto fast, når Marianne og Karen skulle hjem. Men vaktene på flyplassen kom selvfølgelig og tok den store muligheten fra meg.

Den eneste grunnen for at jeg har hatt planer om å ta sertfikatet gjennom årenes tid, er å få jobb på en flyplass og kjøre rundt med de små fine bagasjebilene. Jeg tror det må være temmelig gøy.På vei hjem fra Tyskland, på flyplassen i Berlin med Thea, Karen og Grete Nina (Thea's mor) hadde jeg en glimrende ide', å smugle av alle ting: sugerør. De var over en meter lange så de var umulig å få de med i bagasjen eller veska mi. De endte i min store fargerike bukse og var egentlig ganske umulig å bli sett fordi de buksa var temmelig stor. Som de fleste ganger ble jeg trukket ut av de få antall gangene de tar forskjellige personer og sjekker om de har noe ulovlig med seg. Sugerørene lå i en stor plastpakning og rakk opp til magen min. Vakten tok på siden av bena mine og jeg sto der og tenkte at jaja, dette går nok fint. hun merker sikkert ingenting.

Sekunder senere holdt hun hånden på magen min og stirret meg dypt og forvirret inn i øynene. Hun dro opp genseren min sakte men sikkert, og litt av t-skjorta mi der det befant seg sugerør etter sugerør. Hun dro de opp og det virket som om de var minst ti meter lange der og da. Vel, hun ble ikke lite sint og de dro de igjennom kontrollen så jeg fikk de tilbake etter mye om og men. Tenker på slike festligheter når hodet er tungt og fylt med ukloke tanker. Og når jeg badet på nyttårsaften, men bare halve meg. Det er en fin måte å bringe inn det nye året på.  

Det har flyttet inn to nye rotter i mitt hus. Den ene heter Fjomsedyret Karripeppermynte og den andre Frodoline Kruspersille, de er bittesmå og har nydelige og store øyne.

 

2 kommentarer

Josefine T. Mosleth

21.01.2013 kl.22:38

sv; Tusen, tusen takk! Eg er glad nokon får glede ut av bloggen sjølv om eg kanskje ikkje har skrive der på ein stund (noko eg vonar eg kjem til å gjere snart)!

what the water gave me ▲

21.01.2013 kl.23:07

Haha, måtte le litt når jeg leste om de hendelsene på flyplassene, spesielt med sugerørne (aldri hørt at noen har prøvd å smugle sugerør før, haha)

Gratulerer med to nye rotter! Håper du har det bra fine <3

Skriv en ny kommentar

hits