Jordbærsyltetøy i grønne kopper

Fra en lørdag til mandag:

(Har litt for lite å si, håper bildene gjør opp for det)Tilbrakte litt av helgen hos bestemor. Til søndagsfrokost fikk jeg brødskive med smør, hjemmelaget syltetøy og ost. Hjemmelaget syltetøy i en grønn kopp med en teskje og en rumlende mage er himla bra å ha.

Observerer at dere ikke klarer å smile når dere går forbi hverandre. Jeg sitter stille på en benk og bare titter, prøver å fange et par vakre øyne med livslidenskap. Men de bare går og går og skynter seg mer enn livet. Kan dere ikke bare ta en pause spør jeg meg selv om. Når de går alene ser de bare triste ut. tenker jeg. og jeg får lyst til å klemme dem alle sammen på en gang.

Man må være stille og forsiktig så ikke alt faller sammen, for bak husets fire vegger må man alltid varsom, og passe på. For hver minste ting kan ødelegge det vakre som allerede flyter gjennom luften. Skulle tro det var en buldrende foss inni (meg) noen ganger sluker den hjertet mitt. Men ikke så alt for ofte. Må passe på, hvert minste sekund.Mandag: salat fylt med kikerter, solsikkefrø og andre fantastiske grønnsaker. brødskive med peanøttsmør, pæreskiver og solsikkefrø. små aprikoser. smoothie fylt med diverse skogsbær, mango, eple og ananas. 

Vakre flytende isgrotter:

'

Mjauings, min kjære kattepus tok sine siste pust denne lørdagen. Han ble nesten 10 år gammel. <3

Må bruke tid, masse av tid. For jeg er ikke helt tilstede for tiden, jeg tror jeg tar en liten eller lang pause. 

4 kommentarer

k.

14.01.2013 kl.20:52

<3 ha det bra i virkeligheten! rip mjauings <3

ingeborg

14.01.2013 kl.23:28

takk for fine kommentarer, du er nydelig. <3

og du har så rett, jeg skulle ønske alle tok seg litt bedre tid. jeg også, iblant. å skynde se mer enn livet synes jeg var en veldig fin ting å skrive. håper katten har det bra nå. klem!

novemberregn

15.01.2013 kl.17:27

Du skriver så fint og herlig og vakkert!! (Spesielt den teksten om at man skynter seg mer enn livet. Det er jo sant.)

Hvil i fred, kjære Mjauings <3<3

glitter

16.01.2013 kl.00:24

Ånei, ikke Mjauings. Han svever på en flaskegrønn sky, våker over deg kjæreste Benedicte. Jeg feller en tåre for Mjauings <3

Skriv en ny kommentar

hits