Appelsin

Jeg vil bare være oransje fra topp til tå. Som en appelsin med litt for mange armer som strekker seg ut ut ut.

Noe som forsåvidt passer perfekt til gjenbruksprosjektet vi driver med på skolen. Planlegger å sy en kjempe behagelig og fin oransje kjole. Må bare finne et slags laken, billig systoff fra en bruktbutikk eller lignende. (Skattejakt i morgen)

Til julen som kommer om rundt et år skal jeg kanskje være i utlandet, i et veldig varmt land. Jeg lurer veldig på hvordan avokadoen smaker der.

Dagens sensasjon: Det henger en tepose og en mummirefleks i samme tråd i håret mitt. Rister hode fra side til side og testøvet flyr avsted, kanskje noen få dråper treffer havet og det seiler verden om. Samme kveld putter jeg litt tørket lavendel i shampooen som allerede er skummet inn i håret, venter og venter. Jeg håper jeg lukter lavendel nå.


Noen tilfeldige bilder fra i sommer. Fruktfat med ekstremt klissete marsipankuler som er rullet i appelsinsaft på en liten hvit asjett. Fineste torsdagen, alle dager burde være slik. På samme tid hører jeg på Wild Nothing og dekorerer en hatt.

Hei og hopp, sov godt. Imorgen skal jeg lete etter en blomsterflora eller en bok om planter. Det har jeg ønsket meg lenge. Hjerte og hode lengter mer og mer etter våren, for hvert sekund som går. Det jeg gleder meg mest til er vel: Alle sykkelturene, rulleskøytingen, tedrikking ti over seks på morgeningen med fine tanker og pusting på det fuktige gresset rett før jeg må stelle meg og dra til skolen, sommerkjoler som blafrer i vinden, å plukke og presse blomster, lange skogsturer, å få drivhus (håper, håper.  kommer antakeligvis til å bo der fra dag en til jeg blir båret ut en sen høstkveld, pågrunn av all snøen som om alt for kort tid faller på ny)

Blomster og planter og alt som vokser og gror og alt mulig gjør meg så lykkelig. 

7 kommentarer

mathilde

11.01.2013 kl.08:19

Skulle ynskje eg hadde litt meir energi (og ikkje minst, tid) sånn at eg orka å gjere tinga som gjer meg lukkeleg. Eg blir litt glad av å sjå at andre menneskje har det bra då, og du er så positiv og glad og lukkeleg og fin at nesten er litt smittsamt.

Regnboge

11.01.2013 kl.08:44

Hihi, då trur eg at eg vil vere ei sharon-frukt. Må berre finne noke oransje-gult å ha på meg fyrst.

Noko av det som er so fint med vinteren er at då kan ein drøyme om våren, sommaren, hausten, og alt er liksom like verkeleg, for når sommaren kjem kan det jo hende noken av draumane går i oppfylling. Men det veit vi ikkje endå. Enn so lenge kan vi berre drøyme og gjere det sant inne i hovuda våre.

Og lukke til med flora-jakta!

k.

11.01.2013 kl.11:44

du virker som du har et så utrolig fint liv/syn på livet. whichever comes first.

Sol Magdalena

11.01.2013 kl.15:19

// Bergensk er en av favoritt dialektene mine, og ja, bestemødre er noe av det beste i hele verden! Hihi, takk for det!

Frida

11.01.2013 kl.15:21

Lykke til med kjolen! Gleder meg til å se bilder av den. Appelsiner er fantastiske.

Cecilie

11.01.2013 kl.19:37

Lykke til med skattejakten, og med å lage en kjole!:)

// Takk for at du sa at du liker bloggen min <3

n o r a

12.01.2013 kl.14:34

Du er så fin! Lykke til med å lage kjole, hihi. Jeg tror kanskje jeg skal sette meg ned med symaskinen i dag og sy ei veske! tihi

Skriv en ny kommentar

hits