Drømmeland

Drømmer om grønne skoger fra ende til en annen, lange turer og store fjell. Store busker som man må krabbe under og store bekker som man klatrer over på store stubber og man tror man faller hvert eneste sekund. Det lukter blomster og friskt gress og det er grønt og skjønt. Drømmer om august og starten på høsten, det er sånt jeg drømmer om når det endelig ligger is og snø på bakken.

Tenker på gress og løv og vind og bena som strekker seg skritt etter skritt selv om man er helt utmattet. De orange, rødlige og gulaktige bladene flyr rundt meg i små og store sirkler, de svinger frem og tilbake på grenene sine, der de vokser til før de faller ned på bakken og bare flyr litt til.

Det minner meg om trehytta mi i hagen, som pappa og jeg bygde når jeg var bitteliten og absolutt ville ha en trehytte, jeg brukte den aldri. Drømte mye om at alle vennene mine skulle komme på besøk og vi skulle ha et kjempefint teselskap der oppe, det ble aldri noe av. Men når man vokser til finner man noe nyttig med alt og ingenting, så jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har klatret oppi der i løpet av det siste året og bare stirret inn i alt det mosegrønne og gråkanter og småpinner som strekker seg høyt til værs. Eller tatt med skriveboken og musikk og bare skrevet ned tilfeldige tanker som har ramlet ned i hodet.

Tror jeg kunne ha skrevet en bok om skogen og trærne en gang, jeg er så glad i naturen, havet også for den saksskyld.

(Fredag, bursdagsselskap hos Cameline. Møter hennes fine venner og ser på Moonrise Kingdom som er en kjempefin film)

Fin bursdag og koselig helg, satt på kjøkkenet i halvsøvne helt til halv tre på natten, så finner vi ut at vi skal lage te og sitter oppe enda litt lenger.¨

2013 nærmer seg skritt for skritt, vi må nok trykke litt på pauseknappen for det er ikke mer enn en dag til første desember og den fineste måneden i året. Tror jeg ihvertfall, årstidene er så fine i seg selv at jeg vil bo i Norge for evig og foralltid. Kanskje, kanskje ikke, vi får vente å se.

Dette har vært et veldig fint år. Håper dere også er fornøyd med dette året, ellers kommer det ett til og flere etter der igjen.

Juletreet lyser.

5 kommentarer

Maren Elisabeth

30.11.2012 kl.00:14

Jeg elsker å bo i Norge fordi vi får alle årstidene fullt ut. Og de er alle like fine. Venninnen din har forøvrig veldig fint hår! Jelly.

Molly

30.11.2012 kl.01:09

Det er så fine farger på bildene dine!

ida hanley

30.11.2012 kl.12:48

fine bilder!

isabel

30.11.2012 kl.14:16

dette var fiint

what the water gave me ▲

30.11.2012 kl.18:28

<3ååh nydelige du<3

/ follower deg på tumblr nå, liker tumblr'en din! min er: jag-saknar-dig-mindre-och-mindre.tumblr.com (melissa horn<333)

Skriv en ny kommentar

hits